Tietoja Älykodin valvonta -komponentista

Saatavilla vain Kaspersky Plus- ja Kaspersky Premium -ratkaisuissa.

Hyökkääjät voivat mahdollisesti kaapata salasanasi tai hakkeroida kotiverkkosi, jolloin he voivat käyttää Internet-yhteyttäsi hyväkseen tai varastaa tietojasi. Kaspersky-sovellus suojaa langallisia Ethernet-verkkojasi ja Wi-Fi-verkkojasi valtuuttamattomilta yhteyksiltä.

Heti kun olet vahvistanut, että kotiverkkosi on tunnistettu oikein, alamme valvoa kyseiseen verkkoon kytkettyjä laitteita sekä joitakin haavoittuvuuksia, kuten heikkoa Wi-Fi-salasanaa tai reitittimen salausta. Jos havaitsemme verkossa haavoittuvuuksia tai uuden laitteen, jota et ole aiemmin tunnistanut tunnetuksi laitteeksi, varoitamme siitä ja ehdotamme suosituksia, joiden avulla voit suojata kotiverkkosi ja sitä käyttäviä laitteita.

Ilmoitukset kotiverkon haavoittuvuuksista ovat saatavilla vain Kaspersky Premiumissa. Ilmoitukset uusista kotiverkkoosi yhdistävistä laitteista ovat saatavilla Kaspersky Plus- ja Kaspersky Premium -tuotteissa.

Kun laite muodostaa yhteyden verkkoosi, Kaspersky-sovellus pyytää sinua vahvistamaan, onko verkko kotiverkkosi. Jos vahvistat, että se on kotiverkkosi, sovellus kysyy, haluatko tarkastella verkkoon kytkettyjä laitteita:

Voit poistaa Älykodin valvonnan käytöstä. Kun poistat komponentin käytöstä, Kaspersky-sovellus lakkaa ilmoittamasta yhteyksien muodostamisesta verkkoosi.

Lisätietoja muista käytettävissä olevista suojaustavoista, joilla voit muodostaa yhteyden Wi-Fi-verkkoihin, on Kasperskyn tukisivustolla.